Užgavėnių šventė

Užgavėnių šventė

2019- 03-05 Nakvynės namuose vyko Užgavėnių šventė. Nakvynės namų gyventojai šiais metais Užgavėnių šventei ruošėsi iš anksto. Jau vasario mėnesį kūrė, siuvo, gamino Užgavėnių simbolį – Morę. Šis žiemos palydėjimo atributas buvo sudegintas per Užgavėnes, kartu atsisveikinant ir su negatyviais dalykais bei pozityviai nusiteikus pasitikti artėjantį pavasarį. Užgavėnių šventėje neapsieita ir be blynų: maišė tešlą, kepė ir vaišino vieni kitus.

Džiugu, kad Nakvynės namų gyventojai aktyviai prisideda prie švenčių organizavimo ir įgyvendinimo. Ir šių metų pavasarį pasitinka kupini geros nuotaikos ir naujų tikslų!

Komentarai išjungti.

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine. Patinktys

Šie slapukai būtini sklandžiam svetainės darbui, jie nekaupia jokios konfidencialios informacijos, kurios pagalba būtų galima rinkti apie asmenį informaciją ir ją panaudoti.

Užverti